Δραστηριότητες

Το camping Valti δεν αποτελεί μόνο έναν χώρο που θα κατασκηνώσετε και θα απολαύσετε τα μπάνια σας. Πρόκειται για έναν χώρο όπου μπορείτε να επωφεληθείτε από τις πολλές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα και να συνδιάσετε τις διακοπές σας κερδίζοντας νέες αξέχαστες εμπειρίες. Για τους φίλους του αθλητισμού υπάρχει γήπεδο ποδοσφαίρου και γήπεδο βόλλευ. Επίσης, τα παιδιά σας μπορούν να διασκεδάσουν ξέγνοιαστα στην παιδική χαρά, να ξεναγηθούν στον ζωολογικό κήπο μας και να παίξουν με τις κότες και τις κατσικούλες. Καθημερινά το πρωί υπάρχει η δυνατότητα για τις αγορές της ημέρας, μαναβική, ψάρια, γαλακτοκομικά, ψωμί κ.α.

Sport-Activities-Football-icon Γήπεδο Ποδοσφαίρου Sport-Activities-volley-ico Γήπεδο Βόλεϊ parko1 PΠαιδική Χαρά
Animals-Chiken-iconΖωολογικός κήπος (Κότες & κατσικούλες) Kitchen-Bunch-ingredients-iconΜαναβική, ψάρια, γαλακτοκομικά, ψωμί Kitchen-Bunch-ingredients-iconΠισίνα – Spa

 

Στην παραλία λειτουργεί μπαρ – αναψυκτήριο ενώ στην αμμουδιά υπάρχει πληθώρα από ξαπλώστρες και ομπρέλες οι οποίες παρέχονται δωρεάν.

Kitchen-Coctail-icon Beach Bar Sport-Activities-Swimming-icon Παραλία με Ξαπλώστρες & ομπρέλες Δωρεάν  

Η Χαλκιδική είναι γνωστή για τα όμορφα μέρη που μπορεί κανείς να δει. Επισκεφτείτε το Άγιο Όρος, την αρχαία Τορώνη, την αρχαία Συκιά και την Σάρτη, όπου απέχει 4 χλμ από τον χώρο μας και μπορείτε να απολαύσετε το ψάρι σας στις παραδοσιακές ψαροταβέρνες και τα ουζερί.